Graag willen we je voorstellen aan onze dieren


Daisy / 1-1-1993

Onze oude dame loopt af en toe nog een lesje mee. Ze is erg lief maar kan ook ondeugend zijn. Lekker gras eten vindt ze heerlijk. 

Dolf / 10-10-1998

Dolf is een goedzak. Een trouwer paard als Dolf is er niet. Hij loopt al heel lang mee, en heeft nu ook wat mankementjes. Hij wandelt graag en een kort rustig bosritje kan hij waarderen. 

Dancer / 27-6-1998

Dancer is onze clown. Hij kan erg grappig zijn, houdt van friemelen en bosritten maken. Hij is erg ziek geweest, heeft daar soms nog last van maar loopt nog lekker mee in de les. 

Doutzen / 7-5-2000

Doutzen is onze Grande Dame, zo gedraagt ze zich vaak ook. Als ze geen zin heeft krijg je haar niet makkelijk te pakken en maakt er dan een spel van. Ze is erg lief en loopt in de les als de beste. 

Paerl / 2-5-2007

Paerl is onze eigenwijze pony. Hij is grappig en kan verschillende trucjes. Hij is een wervelwind in de les en heeft de turbo erop. 

 Charles / 1-1-2009

Charles is een erg lief, rustig en goed gehumeurd paard. Hij heeft zo'n brede rug dat je er heerlijk op kan liggen. Hij is een rots in de branding. 

Dalles / 11-9-2010

Dalles is ons gangen paard. Hij kan tolten maar is soms nog ondeugend. Met een strakke hand is hij goed te rijden. 

Delight / 8-6-2011

Delight is een lieve nieuwsgierige jongen. Hij bemoeit zich met alle paarden in de kudde. Hij kan koeien drijven als de beste en is erg goed getraind. 

 Dash

Onze nieuwste aanwinst, een lief kleine veulentje. we mogen er alleen nog naar kijken maar wat groeit die snel zeg!  

 Dixie / 20-6-2016

Dixie is een stoer paard, erg leerbaar en is al ingereden. Ze gaat graag mee op bosritten. In de kudde probeert ze Dolf van zijn troon te stoten als leider. Het zal haar nog wel enige moeite kosten om die plaats te bemachtigen. 

Dorien / 30-10-2015

Dorien is onze kleinste pony. Ze is erg ondeugend en wordt graag geaaid en verzorgd. Vaak worden haar prachtige manen ingevlochten en soms zelfs geverfd. 


 Mabel


Raylee


 Dropje

Tijger

Ine

Kippen

Bettie

Schapen

 
 
 
E-mailen
Bellen